Izvor: B92, 15.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nema podataka o predaji"

Beograd -- Ministar pravde Srbije izjavio je da nema podataka da su haški optuženici Radovan Karadžić i Ratko Mladić slali signale o predaji.

"Nemamo podataka da su njih dvojica pregovarali ili imali kontakte s nekim iz vlasti. Međutim, ako se objektivno gleda, mogućnost njihovog skrivanja je sve manja", rekao je Zoran Stojković za podgorički "Dan".

On je naglasio da slučaj Karadžića i Mladića "stalno stoji kao kamen o vratu" Srbiji i Crnoj Gori na njenom putu ka evropskim integracijama." Svi organi rade svoj posao. MUP Srbije sarađuje sa policijama iz regiona, ali nemamo materijalnih podataka da se oni nalaze u Srbiji. Sve adrese koje je poslao Haški tribunal su proverene", naveo je Stojković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.