Nema oproštajne utakmice: Bekam i službeno završio karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema oproštajne utakmice: Bekam i službeno završio karijeru

Bilo je najavljeno da će slavni Englez poslednji meč u karijeri odigrati sutra u Lorijenu, ali trener Anćeloti ga nije uvrstio u sastav Pari sen Žermena

 

Nije zadržao suze: Dejvid Bekam  

 

Ništa od oproštajne utakmice. Dejvid Bekam je već otišao. Utakmica prošlog vikenda protiv Bresta bila je poslednja u karijeri za 38-godišnjeg engleskog fudbalera.

 

Bekamovo ime nije se našlo među 19 kandidata koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je trener Karlo Anćeloti odredio za poslednji meč u sezoni koji Pari sen Žermen igra u Lorijenu.

 

Parižani su prošle nedelje proslavili osvajanje titule u francuskoj Ligi 1, prve još od 1994. godine. Na toj utakmici Dejvid Bekam se u suzama oprostio od navijača u Parizu. Niko, međutim, tada nije pretpostavljao da će mu taj meč na Parku Prinčeva ujedno biti i poslednji u bogatoj karijeri.

 

Pari sen Žermen je na tom meču pobedio Brest sa 3:1, a Dejvid Bekam je predvodio "svece" kao kapiten i zabeležio jednu asistenciju. Teren je napustio u 83. minuti i tom prilikom je ceo stadion ustao na noge i ovacijama ispratio Engleza.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.