Izvor: Blic, 18.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema mladih u koloni na Dedinju

Nema mladih u koloni na Dedinju

Kolona je formirana oko muzeja. Počinje u obližnjem Hajd parku, proteže se preko trolejbuskog stajališta, uz Botićevu ulicu do ulaza u muzej. Tik do muzeja postavljeni su i higijenski toaleti, ukupno osam. Plato nadomak muzeja meka je za trgovce. Juče ih je bilo više, pa su cene niže. Karanfil je sa 100 pao na 50 dinara. Umesto knjige o generalu Mladiću, nudi se za 300 dinara 'Godine raspleta', pisac pokojni Milošević. Bedž sa likom poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << diktatora u Srbiji 50 dinara.

Muzej na silu pretvoren u kapelu radio je preksinoć gotovo celu noć. Kako se najavljuje, vrata ovog kulturnog zdanja biće otvorena i danas do 10 sati. U velikoj muzejskoj sali, gde je kovčeg, od juče je u uglu i zvučnik. Dok pristalice Miloševića prilaze, u pozadini čuje se tiha muzika, neka klasika.

Na izlaznim vratima muzeja obezbeđenje kaže 'bio i general Pavković, Aco Tomić'... Funkcioneri SPS tvrde da se 'Miloševiću poklonio 30.000 ljudi'. Pouzdano niko ne zna tačnu brojku. Jedno je, međutim, sigurno - mladih ljudi, čak i onih ispod 50 godina u koloni gotovo da nema. Ž. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.