Nema gužvi u prestonici

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema gužvi u prestonici

U Beogradu nema gužvi i saobraćaj se u svim delovima grada odvija bez većih teškoća kažu za "Blic" u Žutom taksiju. Kraći zastoj bio je na Autokomandi zbog udesa, ali je saobraćaj brzo stabilizovan.

Iz Žutog taksija kažu da se na ulicama Beograda primećuje veći broj vozila u odnosu na prošlu nedelju zbog povratka građana sa godišnjih odmora.

Sa Beogradske autobuske stanice predviđeno je 680 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci u 10.45 za Rems (Francuska), >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 18 za Atinu i u 20.20 za Zadar, izjavio je glavni otpravnik BAS-a Milutin Božić.

"Lasta" je planirala da 590 vozila ostvare 6.137 polazaka, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

Predviđeni su vanredni polasci iz Beograda u 10.45 časova za Pariz i u 20.30 za Split, a u 18.30 iz Herceg Novog za Beograd, precizirao je Milenković.

Na ulicama je 1.028 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 93 tramvaja, 76 trolejbusa i 859 autobusa, precizirao je Obradović.

Povezane vesti: Bez gužvi u gradu, prohodna i "Gazela" Gužve na "Gazeli" i dalje stvaraju probleme vozačima Gužve oko "Gazele" i na Brankovom mostu Gužve na "Gazeli" i Pančevcu Više vozila na "Gazeli", pojačan saobraćaj pored Sajma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.