Nema dokaza da je Milović uzeo mito

Izvor: B92, 08.Avg.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dokaza da je Milović uzeo mito

Beograd -- Radna grupa MUP nije došla do podatka koji bi potvrdio navode Darka Šarića da je bivši načelnik UKP Rodoljub Milović od Dragana Dudića primio 1,25 miliona evra

Šarić je tvrdio da je Milović ovaj iznos dobio od pokojnog Dudića radi obezbeđivanja povoljnijeg položaja u postupku, saopšteno je danas.

U saopšenju tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića, podseća se da je tu radnu grupu formirao MUP kako bi proverio navode koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << optuženi Šarić izneo u odbrani na pretresima u maju i junu.

Ta radna grupa je s navodima optuženog Šarića dovela u vezu dve novčane transakcije koje su obavljene u martu 2008. godine u ukupnom iznosu od 7,2 milion evra.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je pokrenulo predistražni postupak, jer postoji sumnja da te transakcije predstavljaju pranje novca.

"Zatraženo je od policije da u vezi sa spornim transakcijama otkrije ko ih je ugovorio i neposredno realizovao, kao i da utvrdi da li su one praćene realnom poslovnom aktivnošću, te da u vezi ovih transakcija prikupi svu prateću dokumentaciju i pribavi potrebna obaveštenja", navodi se u saopštenju koje je potpisao

Radisavljević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nema dokaza da je Milović uzimao mito

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2014, 00:54

Radna grupa MUP nije došla do podatka koji bi potvrdio navode Darka Šarića da je bivši načelnik UKP Rodoljub Milović od Dragana Dudića primio 1,25 miliona evra...Šarić je tvrdio da je Milović ovaj iznos dobio od pokojnog Dudića radi obezbeđivanja povoljnijeg položaja u postupku, saopšteno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.