Nema Srbija šta da traži od Nasera

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2014, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema Srbija šta da traži od Nasera

U anketi štampanog izdanja Vesti čitaoci su jasno stavili do znanja šta misle o mogućnosti da Nasera Orića, optuženog za ratne zločine, pravda stigne u Srbiji.

 

 

Naime, čak 67 odsto ljudi koji su učestvovali u anketi smatra da ne postoji mogućnost da Srbija procesuira Orića za njegova eventualna zlodela počinjena tokom sukoba u Bosni i Hercegovini.

Karakteristično za anketu je i da je malo ravnodušnih na čitav slučaj, jer samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 4 odsto čitalaca koji su učestvovali u anketi nema stav po ovom pitanju, dok se skoro trećina ispitanih, njih 29 odsto, ipak nada da Srbija može da ima značajnu ulogu u procesuiranju Nasera Orića.

 

Šta vi mislite?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.