Nekoliko lekcija o flertovanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko lekcija o flertovanju

Za mnoge devojke je flert prirodno stanje, pa ni ne trepnu, a već su osvojile "metu". One druge moraju da razvijaju strategije zavođenja. U pokušaju da pred željenim muškarcem istupe kao "gejše", često preteraju, pa jači pol beži glavom bez obzira.

Dok shvatite gde su pogrešile, već je kasno. Zbog toga bi trebalo da osluškujete šta to frajeri vole, koji gestovi i reči ih osvajaju, a na šta su potpuno ravnodušni.

Većina muškaraca se zgražava kada devojka, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koju su tek upoznali, brblja bez prestanka, naročito ako su u pitanju hvalospevi o sebi, a pritom ne sluša šta joj on govori. Ni ćutljivost im nije simpatična, ali preterana priča koja više liči na monolog nego na dijalog, naporna je i najstrpljivijem muškarcu. O pametovanju da i ne govorimo...

Jači pol voli duhovite dame o to je prva karta na koju možete da zaigrate. Ali, baš tu mnoge "padnu", jer umesto da zasene, pokažu da im humor nije jača strana. Zato, ako vidite da se on ne smeje na vaše šale, odmah odustanite i pređite na druge, ozbiljnije teme. Ako je intelekt vaš najjači adut, zašto da ga ne iskoristite.

Na kraju, probajte da ga suptilno dodirnete po ruci i možda dobijete povratnu reakciju. Ipak, imajte na umu da agresivan nastup nije ono što prija muškarcu koji "testira" vašu ličnost, pa budite umereni. Ova osobina je uvek na ceni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nekoliko-lekcija-o-flertu

Izvor: medio.rs, 02.Dec.2014

Za mnoge devojke je flert prirodno stanje, pa ni ne trepnu, a već su osvojile "metu". One druge moraju da razvijaju strategije zavođenja. U pokušaju da pred željenim muškarcem istupe kao "gejše", često preteraju, pa jači pol beži glavom bez obzira. Dok shvatite gde su pogrešile, već je kasno....

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.