Neko želi sporazum s Iranom po svaku cenu

Izvor: B92, 13.Jul.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neko želi sporazum s Iranom po svaku cenu"

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu upozorio je da će svetske sile prihvatiti nuklearni sporazum s Iranom po svaku cenu.

"Ako se koncesije nastavljaju čak i posle povika smrt Americi u Teheranu, onda je jasno da neki žele da postignu sporazum po svaku cenu", rekao je Netanijahu u trenutku kada se očekuje sporazum između Irana i svetskih sila o nuklearnom programu Teherana.

"Da nije bilo naših napora tokom godina Iran bi već nagomilao nuklearno oružje. Naša odlučnost da sprečimo Iran da razvije nuklearno oružje danas je još uvek na snazi", dodao je Netanjahu na sastanku frakcije svoje konzervativne partije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netanijahu: Sporazum s Iranom greška istorijskih razmera

Izvor: Blic, 14.Jul.2015, 10:27

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu je u prvom reagovanju na nuklearni sporazum svetskih sila s Iranom ocenio da je to "loša greška istorijskih razmera"...Pregovači Irana i šest velikih sila postigli su ranije danas u Beču istorijski dogovor, a završni plenarni ministarski sastanak, na kojem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.