Nekad je bila najuspešniji supermodel, a i danas izgleda nestvarno

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekad je bila najuspešniji supermodel, a i danas izgleda nestvarno

Pre Nemice Hajdi Klum modnim svetom je vladala njena sunarodnica Klaudija Šifer koja je tokom ranih devedesetih bila jedna od najuspešnijih modela.

Svi se sećate ove prelepe plavuše svetlog tena. Bila je toliko uspešna da se pojavila u više od sedamsto svetskih časopisa.

Klaudija se pojavila i u nekoliko filmova, ali najveći uspeh postigla je kao supermodel. Zbog visine i izgleda često su je poredili s francuskom glumicom Brižit Brado.

Četrdesetosmogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nemica i danas izgleda nestvarno dobro i može da se pohvali svežim i mladolikim licem.

Klaudija je bila u vezama s nekoliko poznatih muškaraca od kojih je najpoznatiji mađioničar Dejvid Koperfild s kojim je bila pet godina.

Od 2002. Klaudija je u braku sa producentom Metjuom Vonom s kojim ima troje dece.

Camera ready

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.