Neka vam prvi put bude sa Obamom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka vam prvi put bude sa Obamom

Autorka i glumica američke hit serije "Grls", Lena Danam, baš kao i brojne druge zvezde, podržala je i snimila spot za Baraka Obamu. Međutim, njen humor i sarkazam nimalo nisu nasmejali uskogrude republikance.

Zvezda HBO hit serije "Grls", Lena Danam, snimila je sport podrške baraku Obami u kojoj poziva devojke i mlade žene da svoj glas daju aktuelnom predsedniku zbog njegove podrške ženskim pravima.

"Vaš prvi put ne bi trebao da bude s bilo kim. Trebalo bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bude s nekim kome je stvarno stalo i razume žene. Trebalo bi da bude s muškarcem koji brine imate li zdravstveno osiguranje, a ne s nekim ko smatra da gejevi ne treba da imaju predivna venčanja", kazala je Lena.

Ona je zatim opisala svoj "prvi put" kao nešto predivno. Priznala je da je glasala za Obamu i nije pogrešila. "Četiri godine znače mnogo. Ako studirate, to je kao godina", šalila se kreatorka i glumica serije "Grls" nastojeći da podstakne mlade žene da iskoriste pravo glasa.

Međutim, republikanci su odmah osudili ovaj Lenin spot i naglasili da je sličnu reklamu imao i Vladimir Putin, što znači da "Obama i Putin imaju zajedničkog saveznika - Satanu"!

Predsednički kandidat republikanaca Mit Romni smatra da kontracepciju treba skoro potpuno zabraniti ženama, kao i abortus, a ženska prava vratiti tamo gde su bila pre 70 godina. Takvi istupi republikanaca nazvani su "ratom protiv žena", zbog čega su se brojne organizacije za ljudska prava uključile u predizbornu kampanju lobirajući za Obamu, koji štiti ženino pravo izbora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.