Neka Igor Jurić dostavi dokaze o političaru pedofilu

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 08:32

"Neka Igor Jurić dostavi dokaze o političaru pedofilu"

Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković rekla je da je dvoje dece oteto prošle godine, a da je prijavljen nestanak njih 1.486.

Ona je ta televiziju Prva napomenula da se preteruje kada se kaže da deca nestaju, te da ona zapravo najčešće beže od kuće.

"Imamo sedam potraga za decom koje aktivno držimo u sistemu, jer ona aktivno tokom dana beže. Jedan dečak pobegao je 56 puta, drugi dečak 54 puta, a treći 52 puta", rekla je Popović Ivković. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ona je kazala da su otmice dečaka Petra iz Stare Pazove i Monike Karimanović obeležili 2019. godinu i napomenula da su obe potrage uspešno završene, a deca vraćena kući.

Po pitanju nestanka devojčice Eleonore Arežine, Popović Ivković je kazala da je to težak i komplikovan slučaj.

"Svaka druga informacija koju bih ja rekla o tome ne bi bila dobra po dete", rekla je ona.

Popović Ivković je ukazala da je prošle godine bio "serijal lažnih otmica dece".

Povodom izjave Igora Jurića da je jedan čovek iz politike pedofil, Popović Ivković je kazala da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo rade dobro svoj posao, ali da bi pokrenuli postupak potrebni su im dokazi.

"Za bilo kakvo postupanje potrebni su dokazi. Evo i ja ovim putem pozivam Jurića da dostavi dokaze", rekla je ona i dodala da je pogrešno izaći takvom izjavom u javnost, a bez dostavljenih dokaza.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lane oteto dvoje, a prijavljen nestanak 1.486 dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020

Prošle godine u Srbiji je oteto dvoje dece, a prijavljen je nestanak njih 1.486, izjavila je danas državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković...Ističe da uglavnom od kuće beže adolescenti i da ih policija vrlo brzo pronađe...Ona je za televiziju Prva rekla da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.