Nek ne ostavlja SPRŽENU ZEMLJU za sobom: Kandidat za novog premijera Izraela imao šta da kaže Netanjahuu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2021, 00:35

Nek ne ostavlja SPRŽENU ZEMLJU za sobom: Kandidat za novog premijera Izraela imao šta da kaže Netanjahuu

Brutalan odgovor.

Naftali Benet, kandidat za premijera Izraela nove političke koalicije, pozvao je večeras premijera Benjamina Netanijahua da dopusti da Izrael nastavi dalje i da ne ostavlja "sprženu zemlju" za sobom.

Benet je na konferenciji za novinare pozvao predsedavajućeg izraleskog parlamenta da za sredu zakaže sednicu na kojoj će se poslanici izjašnjavati o novoj vladi, prenosi "Tajms of Izrael".

Nacionalista Naftali Benet je uzavreloj političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnosti u Izraelu poručio da formiranje nove vlade neće biti katastrofa već normalan i redovan događaj za jednu demokratsku zemlju.

Ova izjava je usledila nakon prvog sastanka u Tel Avivu lidera svih osam stranaka koalicije, koja bi trebalo da formira novu vladu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.