Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar ponuđen Realu, PSŽ nudi da postane najskuplji igrač

Fudbaler Barselone Nejmar ponuđen je madridskom Realu za 192 miliona evra, a istu cifru za njegov transfer spreman je da izdvoji i Pari Sen Žermen, piše u današnjem izdanju španskog lista As.

Isti izvor navodi da Parižanu Brazilcu nude godišnju platu od 30 miliona evra, sa kojom bi postao najplaćeniji fudbaler sveta ikada.

Kraljevski klub još uvijek nije odgovorio na ponudu posrednika jer nema namjeru da Nejmaru ponudi toliku platu, a ujedno ne želi da remeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ekipu i ulogu prve zvijezde Kristijana Ronalda.

Barselona nema opciju da odbije ponudu 192 miliona evra jer je tolika izlazna klauzula u ugovoru Nejmara, ali već nekoliko mjeseci unazad pokušava da potpiše novu saradnju.

Nejmar je 2013. godine prešao iz Santosa u Kataloniju, gdje je odigrao 141 utakmicu i postigao 85 golova.

Sa Barselonom je osvojio dvije titule Primere, Ligu šampiona, dva Kupa kralja, Superkup Španije i Evrope, kao i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo bi bio veliki udarac za Liverpul: Kutinjo odlazi u PSŽ?

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2016

Liverpul bi mogao da doživi ozbiljan udarac u letnjem prelaznom roku!..Kako francuski Le10 Sport prenosi, PSŽ ima nameru da kupi Filipa Kutinja za 46 miliona funti...Brazilac je navodno treći pik Svetaca koji još nisu odustali od Kristijana Ronalda i Nejmara, mada je malo verovatno da će ih kupiti...Foto:...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.