Neizmerna ljubav: Pas na leđima držao dečaka da se ne utopi u bazenu (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Jun.2012, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizmerna ljubav: Pas na leđima držao dečaka da se ne utopi u bazenu (VIDEO)

Mali Stenli je na trenutak ostao bez nadzora majke koja je ušla u garažu da uzme lopatu. Mališan je išao iza nje, ali kada se okrenula negde je nestao.

Nakon nekoliko trenutaka, sva izbezumljena od straha videla je dete kako pluta na površini porodičnog bazena s licem prema gore.

Pas našao bebu staru tri dana i spasio joj život

U Kini stvarno jedu pse: Ubijeni, skuvani i servirani na sto (FOTO+VIDEO)

Labrador odbio da napusti svog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prijatelja pregaženog na ulici (VIDEO, FOTO)

Srećom, u bazenu s njenim sinom bio je i pas Bear, četvorogodišnji labrador, koji je malog dečaka na leđima držao iznad površine vode.

Instiktivna reakcija labradora Beara spasila je dečaku život.

-Kada sam izvadila sina iz vode njegovo lice već je bilo plavo, a kako nije bilo signala za mobilni, nisa mogla da dobijem hitnu pomoć, priča majka Patricia.

Ona je Stenlija automobilom odvela u obližnju vatrogasnu stanicu. Nakon pregleda lekar je utvrdio da je s njim sve u redu, ali se sve zasluge za spašavanje mogu pripisati kućnom ljubimcu.

(S media/Dnevni avaz)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Labrador izvukao bebu iz bazena

Izvor: Kurir, 27.Jun.2012

Pas je uskočio u vodu i dečaka leđima držao iznad površine vode..MIČIGEN - Mali Stenli pošao je za mamom Patricijom Drač, ali je upao u bazen i udavio bi se da labrador nije skočio za njim i spasao ga...Majka Patricija pošla je po loptu u garažu, a mališan je gegajući pošao za njom. Kad...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.