Negredo operisan, pauza tri meseca

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Negredo operisan, pauza tri meseca

Španski napadač propustiće početak predstojeće sezone.

Duga pauza: Alvaro Negredo

 

Fudbaler Mančester Sitija Španac Alvaro Negredo podvrgnut je operaciji desnog stopala posle preloma metatarzalne kosti, zbog čega će pauzirati do tri meseca, potvrdio je danas trener Sitija Manuel Pelegrini.

"Alvaro će biti odsutan dva - tri meseca i to je nama zaista dug period jer se radi o izuzetno važnom fudbaleru", rekao je Pelegrini.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Dvadesetosmogodišnji Negredo povredio se u pobedi od 2:1 protiv Hartsa u prijateljskom meču u Edinburgu u petak. Odsustvo od tri meseca znači da Španac neće moći da igra na prvih devet utakmica Sitija u pohodu na odbranu titule u Premijer ligi, kao ni na prva tri meča grupne faze Lige šampiona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.