Negodovao zbog cena u skupštinskom restoranu

Izvor: Mondo, 03.Jun.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Negodovao zbog cena u skupštinskom restoranu

Predsednik i poslanik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović negodovao je danas zbog niskih cena u restoranu Skupštine Srbije.

Foto: Tanjug, Tanja Valič

"Cene u kafani nisu u redu i tražićemo da se to promeni", rekao je Radulović novinarima u pauzi konstitutivne sednice Skupštine Srbije, nakon što je račun iz skupštinskog restorana stavio na svoj Twitter nalog.

Ove cene zaista nisu u redu. Trazicemo da se ovo promeni. pic.twitter.com/JshAK7ciTw
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) June 3, 2016

Prema tom računu, crna kafa košta sedam dinara, a espreso devet.

On nije hteo da odgovara na pitanja novinara Studija B i Pinka.

Radulović je pre toga rekao da neće u parlamentu da pravi "rijaliti i cirkus", već da normalno i civilizovano razgovara.

U prepodnevnim  časovima konstituisan je 11. saziv Skupštine Srbije. Potvrđeni su mandati 250 poslanika, koji su potom položili zakletve. O tome čitajte OVDE.

U Skupštinu Srbije je nakon izbora održanih 24. aprila ušlo 12 lista, od kojih je lista oko SNS osvojila najviše - 131 mandat.

Slede SPS-JS sa 29 mandata, SRS 22, "Dosta je bilo" 16 mandata, koliko i DS, koalicija Dveri-DS S ima 13, kao i koalicija LDP-LSV-SDS, SVM četiri mandata, lista Muamera Zukorlića dva, SDA Sandžaka dva mandata, dok će po jedan mandate imati Zelena stranka i Partija za demokratsko delovanje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.