Nedoumice o doktoratu Stefanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedoumice o doktoratu Stefanovića

Transparentnost Srbija ocenila je danas da je problem sumnjivih diploma državnih funkcionera posledica neadekvatne provere u visokoškolskim ustanovama, ličnih motiva ali i korupcije. Predsednica nacionalnog saveta za nauku Vera Dondur izjavila je danas da u Srbiji ne postoji precizna procedura kojom bi se utvrdilo da li je nečiji doktorski rad plagijat, niti postoje zakonske posledice ako je tako. Rektor Univerziteta Megatrend Mića Jovanović izjavio je danas da je doktorska disertacija ministra unitrašnjih poslova Nebojše Stefanovića apsolutno autentično naučno delo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Odbora za nauku o doktoratu Nebojše Stefanovića

Izvor: Blic, 02.Jun.2014

Beograd - Predsednica Odbora Skupštine Srbije za nauku Aleksandra Jerkov izjavila je danas da će zakazati posebnu sednicu na kojoj bi se raspravljalo o doktorskoj disertaciji ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića...Ona je na sednici skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje rekla...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.