Nedimović: Isplata subvencija za gorivo poljoprivrednicima krajem marta

Izvor: Danas, 13.Feb.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović: Isplata subvencija za gorivo poljoprivrednicima krajem marta

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će sutra biti razmotren model subvencija za gorivo za poljoprivrednike i izrazio očekivanje da će one biti isplaćene krajem marta ili početkom aprila. Članak Nedimović: Isplata subvencija za gorivo poljoprivrednicima krajem marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nedimović: Subvencionisati 60 litara goriva po hektaru

Izvor: Radio 021, 13.Feb.2019

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će u četvrtak biti razmotren model subvencija za gorivo za poljoprivrednike...On je rekao da očekuje da će one biti isplaćene krajem marta ili početkom aprila...Nedimović je rekao RTS-u da Vlada Srbije ove godine izdvaja sedam milijardi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.