Nedelju dana nije nosila gaćice i više ih nikada ponovo neće obući

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelju dana nije nosila gaćice i više ih nikada ponovo neće obući

Iako će se nedelju dana bez gaćica nekim učiniti prekratkim periodom da se utvrde sve prednosti i mane, novinarka sajta Womenshealthmag došla je do nekih prilično zanimljivih zaključaka.

Dan 1

Pre nego što sam počela ovaj eksperiment, oko 50 odsto svog vremena sam iovako bila bez gaćica tako da nisam mislila da će mi predstavljati veliki izazov. Iako volim modu i stvari koje mi savršeno stoje, ali prezirem liniju koju donji veš ostavlja.

Zato sam prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dana obukla autfit koji sam već nosila bez gaćica - svoje omiljene helanke. Gotovo da ceo dan nisam razmišljala o činjenici da sam bez donjeg veša, osim kada sam dobijala komplimente na račun svog izgleda.

Dan 2

A photo posted by Karla Walsh on Dec 8, 2016 at 5:49am PST

Petkom obično izlazim pa sam se odlučila za uske farmerke, a nadala sam se i da će moj dečko biti uzbuđen činjenicom da ne nosim gaćice u javnosti.

I bio je.

Jedva je čekao da se vratimo kući kako bi mogao da strgne sve sa mene.

Dan 3

Eksperiment se odvijao gotovo savršeno, ali hladno vreme je polako uzimalo svoj danak, a i nedavno sam bila na brazilskoj depilaciji.

Zbog toga imam jedno upozorenje za sve devojke koje razmišljaju da krenu mojim putem: Nošenje uskih stvari bez gaćica može da dovede do iritacije delikatne kože oko vulve, a brijanje ili korišćanje voska čini tu kožu još ranjivijom.

4. Dan

Iako sam u početku odlučila da tokom trajanja eksperimenta precrtam suknje sa spiska odevnih predmeta koje ću nositi, poklekla sam jer su mi uske farmerke iziritirale kožu.

Kako bih bila sigurna da nešto neće izleteti, izabrala sam dužu suknju i preko nje obukla poveći džemper.

A photo posted by Karla Walsh on Nov 12, 2016 at 3:41pm PST

Dan 5

Iako mi je užasno prijalo da ceo dan provedem u suknji, red je bio da se vratim pantalonama. Moram da priznam da je malo počeo da mi nedostaje dodatni sloj tkanine na telu koji mi je pružao dodatnu bezbednost.

A naučila sam još jednu važnu lekciju: neki materijali "dišu" bolje od drugih i može se desiti da se osećate kao da je vaša vagina uvijena u plastičnu foliju ako izaberete pogrešan, a sva ta vlaga koja će se stvoriti kada se uparite je pogodno tlo za brojne infekcije intimne zone.

Dan 6

Bližila sam se kraju eksperimenta i zato sam odlučila da ponovo obučem suknju, ali sam se opet odlučila za duži model jer nisam želela da obradujem sve ljude oko sebe ako se malo zanesem i krenem da prekrstim noge.

Dan 7

Napokon, poslednji dan. Ovaj dan sam radila od kuće i mogla sam da obučem svoje najudobnije stvari i prepustim se uživanju.

Moram da priznam, bilo je nečeg oslobađajućeg u činjenici da ne moram da razmišljam o tome koje ću gaćice obući svako jutro i da li se slažu sa autfitom koji sam odabrala.

Ovih sedam dana bilo je dovoljno da shvatim da ću nakon izazova možda nastaviti da svoj život živim oslobođena gaćica.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.