Nedeljković: Na ššta je potroššen novac namenjen ŠŠupljoj steni?

Izvor: RTS, 19.Avg.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljković: Na ššta je potroššen novac namenjen ŠŠupljoj steni?

Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković zapitao je, nakon obilaska Sportsko rekreativnog i obrazovnog centra "Šuplja stena" na Avali, na šta je potrošeno oko 160 miliona dinara u poslednjih osam godina koji su, kako je rekao, bili namenjeni za obnovu tog objekta.
"Utvrdili smo u dokumentaciji da je 160 miliona dinara potršeno, a moje pitanje je na šta je potrošen taj novac, kada je znatno smanjen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smeštajni kapacitet i kada ovi bazeni nisu renovirani", rekao je Nedeljković, a saopšteno je iz te opštine.
Naša deca su uskraćena za razvoj u prirodi i rekreativne nastave, i to na samo 20 kilometara od centra Beograda, dodao je Nedeljković, koji je obišao igrališta, salu za sport, smeštajne jedinice, restoranski deo i bungalove na ulazu u centar.
Od 2013. godine "Šuplja stena" je data Sportsko rekreativno obrazovnom centaru "Vračar" na upravljanje, a u saopštenju opštine se navodi da je od 2010. godine utrošeno 120 miliona dinara.
Samo 2010. godine je utrošeno 105 miliona dinara za revitalizaciju objekata u "Šupljoj steni" na Avali.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.