Nedelja besplatnih pregleda povodom Dana VMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja besplatnih pregleda povodom Dana VMA

Građanima od 26. februara na raspolaganju četiri klinike

Povodom 2. marta, Dana Vojnomedicinske akademije, lekari klinika za kardiologiju, endokrinologiju, reumatologiju i Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju besplatno će pregledati građane od 26. februara do 2. marta.

Pročitajte i:

Zakazivanje pregleda biće omogućeno sutra od 10 do 14 sati na telefon 066/8727-779, a telefonski zakazani pregledi biće održani te sedmice od 14 do 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati, saopštila je VMA. U ponedeljak i utorak građani će dolaziti na zakazani pregled kod kardiologa, u sredu će biti omogućeni pregledi endokrinologa, u četvrtak će biti pregledi vaskularnog hirurga, dok su termini u petak rezervisani za preglede reumatologa.

Pregledi će prema navedenom rasporedu biti održani u ordinaciji 31 na III spratu Poliklinike VMA.

Građani će imati priliku da obave preventivne preglede iz četiri različite grane medicine, kao i da se ukoliko je potrebno, posavetuju u vezi sa odgovarajućom vrstom terapije i eventualnim nastavkom lečenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nedelja besplatnih pregleda na VMA

Izvor: B92, 22.Feb.2018

Povodom 2. marta, Dana Vojnomedicinske akademije, lekari klinika za kardiologiju, endokrinologiju, reumatologiju, kao i Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju VMA, besplatno će pregledati građane od 26. februara do 2. marta...Zakazivanje pregleda biće omogućeno sutra od 10 do 14 sati na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.