Neda Arnerić tražila od LEKARA SAMO JEDNU STVAR, a ona mnogo govori o NJENOM STANJU: Osoblje odmah reagovalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić tražila od LEKARA SAMO JEDNU STVAR, a ona mnogo govori o NJENOM STANJU: Osoblje odmah reagovalo

Neda Arnerić pre tri noći pronađena je na podu svog stana, nakon čega je hitno prevezena na VMA

Neda Arnerić zbrinuta je u sredu uveče u Vojnomedicinskoj akademiji nakon što je pronađena bez svesti u njenom stanu na Vračaru.

Prema najnovijim informacijama, Neda nije više životno ugrožena, na intenzivnoj je terapiji, a prema nezvaničnim informacijama glumica prima infuziju.

U petak, čuvena "Višnja sa Tašmajdana", kako se navodi bila je prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loše raspoložena i pitala je lekare kada će da je puste da ide kući. Ipak, nije negodovala kada joj je rečeno da je za nju trenutno najbolje da ostane u bolnici.

A post shared by Aleksi (@aleksi_bergando) on Jul 18, 2018 at 2:44am PDT

Podsetimo, glumicu Nedu Arnerić u besvesnom stanju pronašao je brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan.

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u bolnicu - navodi izvor.

Ekipa Hitne pomoći odmah je došla, po pozivu, i Neda je prevezena na VMA. Ono što je poznato jeste da je pored Nede na podu pronađena i bočica lekova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.