Nećemo još dugo da čekamo Crna Gora nam upravo ZAPRETILA: Biće posledica zbog Milićke

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nećemo još dugo da čekamo" Crna Gora nam upravo ZAPRETILA: Biće posledica zbog Milićke

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je danas da je Podgorica strpljivo čekala odgovor zvaničnog Beograda u vezi sa slučajem Branke Milić i poručio da opstrukcija sudskog procesa ne može trajati u nedogled.

- Crna Gora će preduzeti određene korake ukoliko Srbija ne ponudi odgovor – rekao je Darmatović.

Šef crnogorske diplomatije je dodao da i dalje veruje da Vlada Srbije neće odlučiti da opstruira pravdu time što će "štititi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << begunca pod svojim krovom" i ometati sudski proces i istakao da je Crna Gora prema tom pitanju postupala vrlo odgovorno u skladu sa svim međunarodnim pravilima i dobrim odnosima dve prijateljske zemlje.

- To će verovatno biti slučaj još neko vreme. Mi se još nadamo da će Srbija u tom slučaju pomoći sebi, pa time i nama - kazao je Darmanović i dodao će biti posledica ukoliko Srbija ne ponudi odgovor.

Branka Milić, jedna od optuženih za navodni pokušaj državnog udara u Crnoj Gori, pobegla je krajem novembra u ambasadu Srbije u Podgorici gde je dobila utočište.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.