Neće nas više zaobilaziti: Stiže nam POLARNA ZIMA, u Srbiji će biti MINUS DESET

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2018, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće nas više zaobilaziti: Stiže nam POLARNA ZIMA, u Srbiji će biti MINUS DESET

Pripremite se

Zima nas više neće zaobilaziti. I dok se ove nedelje snežni pokrivač očekuje pre svega u Timočkoj i Negotinskoj krajini, tek naredne nedelje nas očekuje prava zima.

Srbi KUPAJU MRTVE jer veruju da će to oterati SMRT: Jedan potez menja sudbinu

Kako navodi meteorolog Đorđe Đurić, temperatura će za nedelju dana ići i do minus deset.

- Oblačno vreme sa suznežicom i snegom očekuje nas danas, dok nas već sutra ujutru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nizijama očekuje sneg. Tokom srede i četvrtka biće kišovito u celoj Srbiji, a u petak će doći do otopljenja. Od naredne nedelje dolazi nam polarna zima i ledeni talas sa snegom i ledom, a temperatura će ići do minus deset stepeni.

Kada je reč o ovoj nedelji smenjivaće se kiša i sneg.

- Tokom većeg dela sedmice očekuje nas oblačno vreme, uz povremenu kišu. Sneg će padati u planinskim predelima, a najviše snega biće u istočnoj Srbiji, posebno u Timočkoj i Negotinskoj krajini, gde će napadati i do 10 centimetara snega. Ostatak Srbije će biti kišovit. Biće velika razlika između temperature na severu i na jugu države - navodi Đurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.