Neće biti nastavka Bitlđus 2?!

Izvor: Glas javnosti, 01.Feb.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće biti nastavka Bitlđus 2?!

LOS ANĐELES - Reditelj Tim Barton izjavio je da nije siguran da će se nastavak njegovog sada kultnog filma "Bitlđus" ikada snimiti.

Kako prenose američki mediji, pisac Set Grejam-Smit (Abraham Linkoln - lovac na vampire, Gordost i predrasuda i Zombiji) navodno je prošle godine počeo rad na scenariju za "Bitlđus 2", ali je Barton rekao da bez Majkla Kitona neće potpisati ugovor za film.

U intervjuu magazinu "Vultur" Barton je rekao da je projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i dalje na prilično klimavim nogama.

"To su bili zabavni likovi ali moram da vidim scenario i da li je vredan posla. Ne mogu samo da ga snimim jer je te godine bio među deset najgorih", našalio se on.

"Prva dva filma koja sam snimio, 'Pi-vijeva velika avantura' i 'Bitlđus' našla su se na listi deset najgorih filmova godine. Potom, godinama kasnije, ljudi kažu da su to moji najblji filmovi. Kako? Ako su zaista najbolji, onda sam u problemu", rekao je reditelj filmova "Edvard Makazoruki", "Betmen", "Čarli i fabrika čokolade", "Ed Vud", "Svini Tod"...

Originalni "Bitlđus", u kome uz Kitona glume i Alek Boldvin, Đina Dejvis i Vinona Rajder, zaradio je više od 70 miliona dolara na blagajnama 1988. i te godine bio deseti film sa najvećom zaradom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.