Nebojša Stefanović sa direktorom policije Španije: Unapređenje saradnje dve policije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Stefanović sa direktorom policije Španije: Unapređenje saradnje dve policije

Iskustva španske policije korisna za MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa direktorom policije Španije Hermanom Lopesom Iglesijasom sa kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dve policije.

Pročitajte i:

Stefanović i Iglesijas su konstatovali da je dosadašnja saradnja u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala dobra, posebno u okviru suzbijanja narko-trafikinga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što potvrđuju i brojne zajedničke akcije srpske i španske policije, saopštio je MUP.

Ministar Stefanović je istakao da su iskustva španske policije korisna za naše Ministarstvo unutrašnjih poslova i da smo spremni za intenzivniju razmenu znanja između specijalnih jedinica, zatim u oblasti očuvanja javnog reda i mira, kao i borbe protiv sajber kriminala.

U cilju što bolje saradnje dveju policija dogovoreno je imenovanje kontakt osoba na višem nivou, kako bi još odlučnije nastavili zajedničku borbu protiv organizovanog kriminala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.