Ne zovu ga za džabe stena: Dvejn Džonson nakon 22 sata leta odmah otišao u teretanu

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zovu ga za džabe stena: Dvejn Džonson nakon 22 sata leta odmah otišao u teretanu

Glumac i profesionalni rvač Dvejn Džons(41) opravdao je nadimak "Stena" s obzirom na to da je nakon 22 časa provedenih u avionu, odmah otišao u teretanu da pumpa mišiće.

Glumac je 22 časa leteo do Australije, a zatim je odmah potražio teretanu, gde je nastavio da vežba ogromnim intenzitetom. Fotografiju je objavio na Instagram profilu na kojoj se vide njegovi i te kako masivni mišići.

Dvejn uživa u pokazivanju svojih mišića, uz to i da pravi čudne face >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na fotografijama, pa je tako fotografisao sa magazinom o održavanju figure u teretani. Uz to je maksimalno napregao mišiće u stilu Hulka. S obzirom da je na naslovnoj strani upravo on, više puta je rekao kako je veoma ponosan na taj uspeh.

Glumac je uvršten čak i na Forbsovu listu najplaćenijih glumaca. Filmovi u kojima je igrao, među kojima su "Fast & Furious 6", "Pain & Gain", "G.I. Joe: Retaliation" i "Snitch", imali su zaradu od neverovatnih 1,3 biliona širom sveta na blagajni.

Između ostalog, Džonson se pohvalio i isharnom. Tačnije, "brdo" palačinaka koje možete videti ispred njega na stolu, glumac pojede samo za užinu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.