Ne znate da se parkirate?! Evo rešenja!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne znate da se parkirate?! Evo rešenja!

Za sve vozače koji imaju problem sa parkiranjem evo dobrih vesti! Grupa tinejdžera smislila je revolucionarno rešenja za sve one nezgodne situacije kada na uskom parking mestu treba da uglavite svoj automobil. Pogledajte kako!

Parkiranje u rikverc, a da bude brzo i efikasno, bez očešanih branika i oljuštene farbe! Pronađeno je rešenje bez retrovizora, mrtvih uglova i skupih senzora. Sve što vam je potrebno je prtljažnik (koji već imate) i jedan prijatelj (kojeg bi valjalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da imate).

Ono što treba da uradite je da stavite prijatelja u gepek, a on će vam govoriti gde treba da idete i kako da motate volan. Oni koji su probali kažu da radi. Pogledajte uputstvo!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.