Ne znam zašto bi mene neko mogao da napadne Oglasio se profesor fizičkog iz Bora

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 14:17

"Ne znam zašto bi mene neko mogao da napadne" Oglasio se profesor fizičkog iz Bora

Profesoru fizičkog nepoznati muškarac prišao je sa leđa, a zatim ga udario u nogu tupim predmetom

Dragana Miladinovića (58), profesora fizičkog vaspitanja u Tehničkoj školi u Boru, na stepeništu ispred ulaza u tu obrazovnu ustanovu napao je jutros maskirani muškarac, koji ga je udario tupim predmetom po levoj butini i naneo mu lakše povrede.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako, zasad nepoznata osoba, pritrčava profesoru s leđa, udara ga, pada, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustaje i beži.

- Ne znam ko bi mene mogao da napadne. Ulazio sam u školu, kada sam osetio udarac. Pokušao sam da stignem napadača, ali u tome nisam uspeo - rekao je Miladinović.

Posle incidenta, Hitna pomoć je profesora prevezla u bolnicu, gde je zbrinut i konstatovane su mu lakše ozlede.

Kako je rekla portparol PU Bor, Dragana Petrović, policija traga za napadačem, a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvu u Boru.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.