Ne znam o čemu su razgovarali Dodik i Lavrov, ali ako je nešto loše...

Izvor: B92, 01.Mar.2022, 14:39

"Ne znam o čemu su razgovarali Dodik i Lavrov, ali ako je nešto loše..."

Sarajevo -- Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio da nije upoznat sa detaljima razgovora srpskog člana Predsedništva i ruskog šefa diplomatije.

Podsetimo, Milorad Dodik i Sergej Lavrov razgovarali su u ponedeljak, telefonom.

"Ne znam o čemu se radi. Međutim, ako je nešto loše, neka samo pokušaju", kazao je Komšić novinarima u Sarajevu.

Komentarišući stanje u Ukrajini i uticaj koji to može imati na političke prilike u svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on je ocenio da "ništa više neće biti isto".

"Celi svet se promenio. Nesigurnost se uvukla u evropski kontinent, zato ponavljam, čuvajmo ovu zemlju, mi smo to već jednom prošli i ako je mi ne sačuvamo, niko drugi neće", dodao je Komšić.Ambasada Rusije u BiH je juče na svojoj Fejsbuk stranici objavila da je Lavrov razgovarao sa Dodikom od ukrajinskoj krizi, Dejtonskom sporazumu i NATO-u, a pomenuto je i "sprovođenje sporazuma između predsednika Rusije Vladimira Putina i Milorada Dodika, iz decembra prošle godine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Komšić: Ne znam o čemu su razgovarali Lavrov i Dodik, ako je nešto loše, neka samo pokušaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2022

Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je da nije upoznat sa detaljima jučerašnjeg razgovora srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika i ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.