Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2012, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne znaju kako da ograniče plate

NOVI SAD -

Iako bi do kraja oktobra trebalo da se, na osnovu novog zakona, usklade zarade u javnom sektoru, u javnim preduzećima na lokalu kažu da još uvek nisu dobili jasne instrukcije Vlade Srbije na koji način ograničiti plate.

Vlada Srbije je krajem septembra donela zakon o utvrđivanju maksimalne zarade u javnom sektoru, gde, između ostalog pripadaju i javna preduzeća i ustanove čiji su osnivači opštine.

Ovaj akt će se primenjivati već na oktobarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << plati, ali u pojedinim javnim preduzećima kažu da mnogo toga ukazuje da će plate biti smanjene onima sa srednjom stručnom spremom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.