Ne zaboravite da veceras obucete seksi crveni ves Evo i zasto

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zaboravite da veceras obucete seksi crveni ves Evo i zasto

Sigurno ste i vi čuli da bi u Novogodišnjoj noći obavezno trebalo nositi barem neki vatreno-crveni komad garderobe. Savetuje se da je najbolje da to budu gaćice, dok su za dame neizbežni i brushalteri u ovoj boji. No, znate li odakle potiče ovaj običaj?

Naši stari su govorili da se u Novu godinu valja ući u crvenoj odeći. Bez obzira na to da li ste sujevjerni ili ne, neka ova boja bude vaš izbor za Novogodišnju noć, jer je u pitanju boja romantike ali i seksa!
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Crvena boja ostavlja moćan utisak na druge, a posebno na suprotan pol, a možete je nositi bilo kakav doček da planirate. Ako idete na neki glamurozan doček birajte elegantne haljine ili košulje koje ostavljaju utisak perfektnog ukusa i stila.

Ovu boju možete odabrati i za doček u nekom klubu ili zabavi i izgledaćeteveoma privlačno i seksi, ali i na trgovima možete biti u centru pažnje, ako izaberete kaput, šal, kravatu ili jaknu u crvenoj boji.

Ipak, svi se slažu da je crveni donji veš ključan, jer prema tradiciji mnogih zemalja ovako izazovna kombinacija će vam garantovano naredne godine doneti sreću, kako u ljubavi, tako i u spavaćoj sobi.

Zato, ne izazivajte sudbinu, već nabacite nešto crveno, da vam u 2015. ne ponestane strasti!

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.