Ne sedajte u automobil u Beogradu ako ne morate

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne sedajte u automobil u Beogradu ako ne morate

Beograd -- Sam centar Beograda, Novi Beograd, kao i centralni deo Zemuna potpuno su blokirani za saobraćaj zbog maratona.

Vozačima se savetuje da ne sedaju u svoje automobile ukoliko to baš ne moraju.

Slavija je blokirana, kao i Beogradska i Terazije, na Brankov se ne može, Bulevarom takođe, kroz Dimitrija Tucovića, ne može oko Kalenić pijace, a blokirane su potpuno i ulice sa koje sa Crvenog krista vode ka Bulevaru revolucije.

Centar Novog Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potpuno blokiran, kao i centralne ulice Zemuna.

Funkcionišu okolni delovi grada, kao i autoput i most gazela koji je jedini prelaz preko Save pošto je blokiran i most na Adi.

Centru grada može da se priđe i pored Železničke stranice, Karađorđeve, Luke Beograd, Kalemegdana do Dorćola.

Druga varijanta je da se autoputem preko Autokomande ili Južnog bulevara dođe do Vračara, a zatim pored Vukovog spomenika do Ruzveltove.

Beogradski maraton počeo je u 10.00 sati startom ispred crkve Svetog Marka, a ulice kojima će se kretati takmičari biće zatvorene od 10 do 16 sati, dok će kompletan javni gradski prevoz biti normalizovan tek oko 18 sati.

Opširnije o tome kada će koja ulica biti zatvorena i otvorena - OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.