Ne propustite poklone uz nedeljno izdanje Blica

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite poklone uz nedeljno izdanje "Blica"

Iz nedelje u nedelju čitaoci "Blica" uživaju u našem "3u1" izdanju - dnevnom "Blicu", "Blic kujni" i "Blic magazinu". Ne propustite ni da sutra kupite svoj primerak jer smo spremili vredne poklone.

"Blic magazin" u sutrašnjem broju vam donosi razgovor sa odbojkašem Bojanom Janjićem i njegovom suprugom Nadom Macanković, vežbali smo sa voditeljkom i glumicom Sofijom Rajović, zavirili u orman Dragane Mićalović...

Naravno, tu su i pokloni za najbrže čitaoce - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << paketi za negu kože i kose, knjige, namirnice za savršen ručak.

Ništa manje zanimljive priče donosi i "Blic kujna". Naučite da pravite nova jela sa vrhnskim začinima, otkrijte kako se priprma savršena baklava, a za vas je kuvala i Sanja Marinković.

Takođe, imamo i poklone za čitaoce "Blic kujne" koji su nam poslali svoje recepte.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.