Ne propustite nove naslove na Open IPTV-u

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite nove naslove na Open IPTV-u

Televizijski kanal CINEMAX nam donosi ekskluzivnu premijeru subotom, ovaj put špijunski triler "DžekRajan: Regrut iz sjenke", koji je na programu 24. oktobra u 20.15.

U ovom filmu analitičar CIA otkriva dokaze o ruskoj zavjeri usmjerenoj ka uništenju američke ekonomije. Slijedi trka s vremenom... Igraju Kevin Kostner, Kira Najtli i drugi.

Profesor engleske književnosti i kockar, Džim Benet (Mark Volberg), stavlja sve na kocku kada pozajmi novac od gangstera i ponudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svoj život da izmiri dug, u filmu "Kockar", RupertaVajata, koji na HBO-u gledamo pred kraj mjeseca, 25. oktobra u 20.05.

Regionalnu premijeru - "Da Vinčijevi demoni" (3. sezona) naFOX TV-u možete pratiti od 25. oktobra, nedjeljom u 22 časa. Uloge: Tom Rajli, Lora Hedok, Blejk Ritson, Eliot Kauan, Lara Pulver, Džejms Folkner.

Leonardo da Vinči, genije, umjetnik, čovjek sposoban da riješi najveće svjetske misterije, suočava se s najtežim izazovom do sada u posljednjoj sezoni serije "Da Vinčijevi demoni", kada otkrije da su njegove pronalaske koristili napadači iz Otomanskog carstva prilikom bitke za Otranto. Kako bi se borio protiv onih koji žele da unište sve što voli, Leonardo mora da sklopi saveze s neprijateljima, popravi raskinuta prijateljstva, otkrije skrivene tajne, i pođe u opasnu misiju, sve vrijeme znajući da je sam sebi najveći neprijatelj.

Od srijede, 28. oktobra, u 20 časova možete pogledati premijeru nove serije "Kubanski sjaj" na TV Discovery Channelu.

Prva američka televizijska serija koja se u cjelosti snima na Kubi, "Kubanski sjaj", revolucionarna je nova dokumentarna serija koja istražuje fascinantni vremenski period karakterističan za kubansku automobilsku kulturu. Poslije Кubanske revolucije 1959. i američke revolucije nakon toga, bilo je nezakonito uvoziti američka kola na ostrvo. Zbog toga su stari američki automobili na Kubi zamrznuti u vremenu. Za Kubance, ti automobili nisu samo prevozno sredstvo, već i način života.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.