Ne pecam se ja na Erine udice

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pecam se ja na Erine udice

"Za razliku od mnogih ne živim od skandala, niti ću da se svađam sa kolegama, ali neću nikome dozvoliti da se grebe o moju popularnost," kaže za "Vesti" Mitar Mirić.

Mitar Mirić (53) je tvrdio da ni za živu glavu neće ući u rujaliti šou program, rekao - pa porekao. Dovoljan je bio ulazak na nekoliko sati u Dvor, pa da pijan napravi haos o kome ne prestaje da se priča na estradi.

- Nešto sam radio spontano, a nešto planski. Ja ćutim, ćutim, pa kad poludim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << haos napravim. Eto, za nekoliko sati napravio sam tamo pičvajz!

Šta da radim, došla su ova moderna vremena, moram i ja da se moderno ponašam. Dugo sam razmišljao da li da se pojavim na Dvoru, a onda sam prelomio i rešio da malo izađem iz sivila.

Trebala mi je ta injekcija. Danas je sve džaba ako samo dobro pevaš - kaže Mirić.

Priča se da je supruga Suzana htela da vas izbaci kroz prozor posle Dvora, da vas je čak zaključala u kuću?

- Joj, ne staj mi na muku. Znam da sam malo preterao, ali šta sad? Naravno da mi je žena oprostila, a strasti su se smirile. Opraštala je ona meni i gore stvari. Ovo je bio kratak izlet u pijanstvo, a nekada skoro da se nisam treznio. Možete da zamislite šta sam tada radio.

Pričao bih vam, ali ne mogu ničega da se setim. A, što se tiče ćerke - bez obzira na sve, ipak je ona ponosna na mene i ne pada joj na pamet da me se odrekne. Razumeju moje supruga i ćerka da se u ovoj ludnici zvanoj estrada bez cirkusa ne može.

Era Ojdanić tvrdi da vi trezni ne možete da stanete na scenu pred publiku?

- Nemoj, molim te... Lupetaju svi svašta, neću to uopšte da komentarišem, nisam blesav. Za razliku od mnogih, koji mogu da pevaju stogodišnjim babama koje ni ne čuju dobro, ja pevam mladima. E, zato oni hoće da puknu od muke, pa me ogovaraju.

Kaže Era da vi Urški ni ne biste mogli ništa, jer vas je vaša Suzana davno sredila i da samo glumite švalerčinu?

- Neka priča ko šta hoće, ne pecam se ja na te udice. Zar da se svađam sa nekim ko može otac da mi bude? Mnogi jedva čekaju da im odgovorim, pa da na moj račun stiču ili podgrevaju staru slavu. E, neću nikome da dozvolim da se grebe o moju popularnost i gotovo.

Zašto ste prozivali Miloša Bojanića?

- Neću ni o tome da pričam. Malo smo se čačkali i definitivno stavljam tačku na to. Pomirićemo se kad izađe napolje i kraj priče. Neću više nikoga da spominjem. U ovom poslu, mnogi žive samo od skandala, a meni to ne treba. Meni je dovoljno što sam ulaskom na Dvor sebi dao opasnu injekciju i završio sam posao za neko vreme. Nisam blesav da se svaki čas opijam i pravim cirkus. Sad ću da se opet smirim.

Kada Urška izađe napolje, hoćete li dovršiti ono što ste sa njom započeli na Dvoru ili je ona za vas ipak preveliki zalogaj?

- Ništa neću da završavam, zaboravio sam šta sam tamo radio, zaboravio sam Uršku. To je gotova priča - kaže Mitar.

Pa zar nećete s njom da snimite duet kao što ste rekli?

- Kakav, crni, duet sa njom? Ja ne mogu da napravim duet ni sa samim sobom, a kamoli sa nekim drugim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.