Ne palite vatru u prirodi!

Izvor: S media, 08.Jul.2011, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne palite vatru u prirodi!

Usled visokih temperatura povećan je rizik od požara, pa se građani upozoravaju da tokom boravka u prirodi ne pale vatru, saopšteno je S media portalu iz Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije.

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije upozorilo je danas građane da tokom boravka u prirodi ne pale vatru na otvorenom jer se može proširiti i izazvati šumske požare, čije su štete neprocenjive. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Usled visokih temperatura povećan je rizik od požara pa će šumarska i lovna inspekcija pojačati kontrole šuma kako bi sprečila izazivanja požara, stoji u saopštenju Ministarstva.

Krpelj nas vreba iz trave

Zapalila kuću grejući pidžamu

Prijepolje: Izgoreo mladić!

Građani koji uoče vatru i manji požar o tome mogu da obaveste nadležnu inspekcijsku službu na telefon 064/85-69-226.

S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.