Ne kupujemo srpsko! - kako u Prištini prave plazma tortu bez plazme? (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne kupujemo srpsko!" - kako u Prištini prave plazma tortu bez plazme? (VIDEO)

Na rafovima u Prištini još uvek ima srpskih proizvoda, ali građani kažu da im više nisu potrebne.

Stvar ide dotle da se i "plazma-torta“ pravi bez plazma-keksa.

Reporterke Dojče velea zabeležile su ovaj bojkot srpskih proizvoda. Umesto "plazme", sada je na rafovima keks "sempe" koji se proizvodi u Prizrenu.

"Moramo da vodimo računa da ne kupujemo sprske proizvode. Bez obzira na poreze, moramo da ih ignorišemo", kaže jedna građanka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Anketirani su za DW rekli kako su ranije i kupovali te proizvode, ali da to više nije slučaj.

U video DW možete da pogledate i kako prave "plazma tortu" bez plazme.

Na rafovima u Prištini još uvek ima srpskih proizvoda, ali građani kažu da im više ne trebaju. Stvar ide dotle da se i „plazma-torta“ pravi bez plazma-keksa. Reporterke DW @SSnajaKljajic i @ElonaElezi85 zabeležile su ovaj bojkot srpskih proizvoda. pic.twitter.com/4BqXZxkDe0— DW Српски/Srpski (@DW_Srpski) 08. децембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.