Ne kladite se na rat protiv Irana jer će vas on uništiti

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne kladite se na rat protiv Irana jer će vas on uništiti"

Lider libanskog Hezbolaha Sajed Hasan Nasrala upozorio je Saudijsku Arabiju da se "ne kladi" na rat protiv Irana, jer će on uništiti njihovu zemlju.

Nasrala je, istovremeno, pozvao Rijad i Ujedinjene Arapske Emirate da obustave rat u Jemenu, umesto što, kako je kazao, kupuju više protivvazdušnih sistema odbrane.

"Ne kladite se na rat protiv Irana, jer će vas on uništiti", poručio je Nasrala u televizijskom obraćanju.

"Vaše kuće, kao i vaša ekonomija, su od stakla. Baš kao stakleni gradovi Emirata", naveo je lider Hezbolaha, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lider Hezbolaha: Rat protiv Irana bi vas uništio

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2019

BEJRUT - Lider libanskog Hezbolaha Sajed Hasan Nasrala upozorio je danas Saudijsku Arabiju da se "ne kladi" na rat protiv Irana jer će on uništiti njihovu zemlju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.