Ne izmiču vam ni tehničke teme

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne izmiču vam ni tehničke teme

- "Vesti" su list koji opširno piše o našim ljudima u inostranstvu i njihovim udruženjima i klubovima, ali vam ne izmiču ni tehničke teme, kaže Petar Stojanović iz Sent Galena u Švajcarskoj.

- Mi u udruženju "Nikola Tesla" smo "Vestima" zahvalni na medijskoj podršci koju su nam pružile i pružaju u našoj delatnosti koju smatramo bitnom ne samo za reputaciju Nikole Tesle i Mileve Marić već uopšte srpskih naučnika i države Srbije. Lično sam veoma obradovan kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nešto pročitam o Paraćinu, u kojem me je baka-majka Živka sa srcem podigla na noge. Supruga Boba i ćerka Katarina vole da čitaju o rukometu, a sin Filip o fudbalu - kaže Petar Stojanović, osnivač udruženja "Nikola Tesla" iz St. Galena u Švajcarskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.