Ne igrajte se sa Zemuncima

Izvor: Kurir, 25.Sep.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne igrajte se sa Zemuncima

Tim iz Gornje varoši izgubio u Jagnjilu od Šumadije zbog, kako tvrde, grubih grešaka glavnog sudije na utakmici

Loša uspomena na Jagnjilo.

Suđenje u derbiju Srpske lige - grupa Beograd, između fudbalera Šumadije iz Jagnjila i Zemuna, žestoko je razljutilo goste. Poraz od 3:1 bio je, kako saznajemo u ovom klubu, posledica grubih previda arbitra, koji je propustio priliku da dosudi najmanje dva penala za tim iz Gornje varoši.

Generalni sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << FS Beograda Jovan Šurbatović kaže da će sudijska komisija pogledati snimak kako bi se uverila u ispravnost pritužbi Zemunaca.

- Nemam pravo da komentarišem izjave, ali mogu da saopštim javnosti da će sve što se događalo u Jagnjilu biti ispitano. Snimak utakmice postoji i biće emitovan u našoj emisiji na SOS kanalu, tako da će i navijači dobiti priliku da vide atmosferu, golove i sporne situacije. Mi smo svojevremeno, baš iz ovog razloga, odlučili da snimamo sve utakmice kako bismo imali zagarantovanu transparentnost rada - rekao je Šurbatović za Kurir.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.