Ne dobijaju svi Windows 10 istog dana

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne dobijaju svi Windows 10 istog dana

Nova verzija popularnog operativnog sistema isporučivaće se korisnicima u etapama. Evo i koji je razlog za takvu odluku Microsofta.

Foto: Microsoft/Mondo Windows 10 default wallpaper

Ostalo je manje od mesec dana do početka prodaje najnovije verzije Widnows operativnog sistema. Osim toga, Microsoft je objavio da će nadogradnja takođe startovati kada i prodaja, ali da će ići u fazama.

To znači da neće svaki računar moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se ažurira istog dana. Microsoft se odlučio na ovaj korak kako bi mogao da isprati potražnju.

Prvi koji će dobiti update su oni korisnici koji su se prijavili za Widnows Insider beta test program. Nakon toga, nadogradnja će ići u talasima korisnicima koji su već rezervisali svoju kopiju.

Iako ovo zvuči malo razočaravajuće, uglavnom je dobra stvar zato što će Microsoft moći da prati sve što se bude dešavalo i svaki problem moći će da reši pre nego što milionima korisnika pusti nadogradnju, prenosi The Next Web.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.