Ne davimo Beograd podržaće proteste u Nišu 25. aprila

Izvor: Danas, 23.Apr.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne davimo Beograd podržaće proteste u Nišu 25. aprila

Incijativa Ne davimo Beograd saopštila je da 25. aprila neće obeležavati godišnjicu rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u Beogradu, već će se tog dana priključiti građanskim protestima u Nišu zbog namere gradskih vlasti da Vladi Srbije bez nadoknade ustupi aerodrom "Konstantin Veliki". Članak Ne davimo Beograd podržaće proteste u Nišu 25. aprila se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ne davimo Beograd poziva gradjane na protest u Nišu

Izvor: Beta, 23.Apr.2018

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je danas gradjane da se na godišnjicu rušenja objekata u beogradskom naselju Savamala, 25. aprila, pridruže protestu koji će u Nišu organizovati gradjani nezadovoljni najavom da će aerodrom u tom gradu preuzeti država.Inicijativa je u pozivu navela da je lokalna...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.