Ne davimo Beograd: Izdvajanja za prosvetu treba povećati sa 3.5 na pet odsto BDP-a

Izvor: Beta Video, 05.Apr.2023, 12:37

Ne davimo Beograd: Izdvajanja za prosvetu treba povećati sa 3.5 na pet odsto BDP-a

BEOGRAD - Poslanik Zeleno-levog kluba iz Ne davimo Beograd Robert Kozma izjavio je danas da položaj obrazovanja u Srbiji odslikava povećanje nasilja u školama, kako vršnjačkog tako i nasilja prema nastavnicima, ``neuspeh Ministarstva prosvete da organizuje državnu maturu`` i dodatno urušavanje srednjoškolkog prosvetnog sistema kroz izmene zakona o dualnom obrazovanju. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Ne davimo Beograd: Izdvajanja za prosvetu treba povećati sa 3,5 odsto na pet odsto BDP-a (VIDEO)

Izvor: Beta, 05.Apr.2023

Poslanik Zeleno-levog kluba iz Ne davimo Beograd Robert Kozma izjavio je danas da položaj obrazovanja u Srbiji odslikava povećanje nasilja u školama, i vršnjačkog i nasilja prema nastavnicima, "neuspeh Ministarstva prosvete da organizuje državnu maturu" i dodatno urušavanje srednjoškolskog prosvetnog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.