Ne dajte podršku reketiranju! Jasna radnja liste Nasiljem protiv Srbije ponovo na delu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 21:08

Ne dajte podršku reketiranju! Jasna radnja liste "Nasiljem protiv Srbije" ponovo na delu!

Širenje laži, potpirivanje već uveliko ukorenjene patološke mržnje, stvaranje loše atmosfere u društvu.

Na Novom Beogradu u bloku 63 organizovani su štandovi za prikupljanje potpisa protiv gradnje na privatnoj parceli. O čemu se ovde tačno radi? Na delu vidimo ponovo jasnu radnju-nasiljem protiv Srbije, nasiljem protiv Beograda.

Nasiljem protiv svega što se stvara, gradi, protiv projekata, investicija, planova, prosperiteta. Protestima do zarade i reketiranja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Potpis podrške ovakvim inicijativama je potpis za ponovno punjenje džepova pojedinih pripadnika opozicije.

Sve se to onda upakuje u takozvanu brigu o zelenilu, parkićima, a da li je iko naivan da poveruje u to da su namere iskrene u ovom primeru?

U Jurija Gagarina na poslednjem protestu koji je predvodio Dobrica Veselinović, zatekla se gospođa J.R. koja je ispričala sledeće:

"Došla sam da vidim šta se to dešava jer je ceo kraj bio u nekim plakatima, ulazi, drveće, bandere, ceo kvart su poružnili velikim papirima sa pozivom građanima i zanimalo me je zbog čega to rade? Došla sam sa suprugom i neposredno pre tog kao nekog skupa sam čula kako se dogovaraju, kako su rekli, "šta može da prođe da smo uverljivi kod njih, da ne provale?", odnosilo se na to kako da obmanu komšije i slučajne prolaznike koji su došli kao i ja da vide šta se to radi. Nešto kasnije je jedan od njih rekao: "Neka bude kao onaj fazon kod Maksija u 63 bloku", svi koji smo ovo čuli smo otišli jer smo razumeli da je poenta da je sve laž, sramota je ovo raditi, kako ih neko ne spreči pa nismo mi glupi?"

Reči gospođe J.R. nas podstiču na to da se poruči svima koji to misle da građani nisu naivni, ne mogu se oni zavaravati, ne može im neko reći da dođu na protest zbog parkova, a suština je da kao i tada kada je Pokret "Ne davimo Beograd" reketirao zbog pomenutog Maxija, ponovo pokušavaju da se iznude pare od investitora, kako bi mogao neometano da gradi na sopstvenoj, privatnoj parceli.

Građani znaju ko o njima brine i ne voli niko da im se vređa inteligencija. Posebno je interesantan bes okupljenih jer kako neko ko brine o zaštiti životne sredine može da oblepi ceo Novi Beograd sa A4 papirima sa kojekakvim porukama i pozivima i da na taj način ružni i zagađuje svoju sredinu.

Svi mi želimo lep, uređen, napredan grad i prestonicu koja ide rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama u kojem nikome neće pasti na pamet da čini ovakve kriminalne radnje, krade i laže. Zadatak svih nas je da o svom gradu brinemo.

Sada nam je svima jasno da su potpisi i podrška ustvari zeleno svetlo i podrška pojedincima da kradu, ucenjuju i bogate se bez prava i osnova, samo gledajući svoje lične interese.

Izvor: 24sedam

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ne dajte podršku reketiranju! Jasna radnja liste “Nasiljem protiv Srbije” ponovo na delu!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Feb.2024

BEOGRAD –  Na Novom Beogradu u bloku 63 organizovani su štandovi za prikupljanje potpisa protiv gradnje na privatnoj parceli. O čemu se ovde tačno radi? Na delu vidimo ponovo jasnu radnju-nasiljem protiv Srbije, nasiljem protiv Beograda. Nasiljem protiv svega što se stvara, gradi, protiv projekata,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.