Ne daj Bože da te SVEKRVA uhvati da VARAŠ MUŽA (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Jun.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne daj Bože da te SVEKRVA uhvati da VARAŠ MUŽA (VIDEO)

Video koji je postao hit na internetu prikazuje Majru iz Kolumbije, koju je svekrva i druga muževljeva rodbina uhvatila u prevari, kad su joj upali nepozvani u stan i pronašli njenog ljubavnika kako se krije ispod kreveta u spavaćoj sobi.

Na početku snimka vidi se Majra koja pušta svoju svekrvu u stan i drugu rodbinu, vidno nervozna, pitajući ih : "Zašto me niste prvo pozvali? I zašto dolazite baš sada?"

Ne osvrnuvši se na njeno pitanje, nepozvani gosti su jurnuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u stan, i svekrva je otišla pravo do spavaće sobe, pitajući je: "Gde ga kriješ, reci!?".

Vidno besna žena je ljubavnika ubrzo pronašla ispod kreveta, dok su ostali članovi porodice sve snimali mobilnim telefonom, piše Dejli Mejl.

- Izlazi odatle! - vikala je svekrva na ljubavnika, i čim se pridigao, počela je da ga udara, dok se Majra u pozadini rvala sa svojom snajom, muževljevom sestrom.

Dok je besna familija odlazila iz stana i izgurala na ulicu Majru i ljubavnika, svekrva joj je rekla da je njen brak sa njenim sinom gotov.

- Vaš brak je gotov. Moj sin to ne zaslužuje. Sad idi sa ovim. Treba da napustiš ovu kuću, Majra! - rekla je besna svekrva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.