Ne budi Lava dok spava

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne budi Lava dok spava

Krevet je za ljude utočište nakon napornog dana. Stručnjaci su odgonetnuli na osnovu znakova u zodijaku kakvu jutarnju rutinu imaju Device a kakvu Vage.

Ovnovi skaču iz kreveta ujutru spremni da iskoriste dan. Uglavnom rade jutarnje vežbe i skoro nikad ne doručkuju jer smatraju da gube dragoceno vreme. Tuširaju se brzinom svetlosti, oblače se za nekoliko minuta i odlaze u nove pobede tj. na posao.

Sporo i lagano, to je mantra Bikova kada svane. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne razgovaraju sa ukućanima dok ne popiju prvu jutarnju kafu. Nisu ubrzani i mrze kad ih neko požuruje.

Blizanci su ranoranioci. Čim otvore oči orni su za razgovor. Prvo kad otvore oči pročitaju onlajn novine i pogledaju društvene mreže.

Rakovi vole mirno jutro i skoro nikad ne žele da izađu iz toplog kreveta. Kada ustanu uglavnom uživaju u višeminutnom kupanju i odevanju.

Može da se kaže da jutro nije idealno vreme za ljude rođene u znaku Lava. Ako se nasilno probudi on zna da bude narogušen i da džangriza ukućanima.

Devica je znak koji ima određene navike. Najčešće se budi uvek u isto vreme, čak i vikendom. Unapred smisli šta će obući i te stvari veče pre izdvoji. Ima tačan redosled kad ide u kupatilo, doručkuje i vreme kad izlazi iz stana.

Vage od trenutka od kada otvore oči razmišljaju o dragim ljudima i iskradu se da spreme doručak za sve ukućane.

Škorpije čim otvore oči vole da pogledaju mejlove i pročitaju vesti. Gladne su novih informacija od ranog jutra.

Kad alarm zazvoni Strelcu, on ga nikad ne odlaže. Ako ima obaveze od sedam sati Strelac će olako ustati u pet da bi sve stigao.

Jarčevi vole rutinu. Bude se bez alarma i smišljaju spisak obaveza dok se spremaju za posao.

Nepredvidive Vodolije su svakog jutra drugačije raspoložene. Jednog jutra ustaju kao oparene, a drugog se izležavaju u krevetu do poslednjeg trenutka, pa nekad zakasne i na posao.

Kad zazvoni budilnik, Ribe najčešće vole da se pokriju preko glave i maštaju da spavaju još neki sat duže. Ove spavalice često doručkuju i piju kafu natenane, ponekad i u krevetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.