Ne biraju sredstva u napadima na Vučića: Spremni su na sve, a pred narod ne smeju da stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne biraju sredstva u napadima na Vučića: Spremni su na sve, a pred narod ne smeju da stanu

Porodicu Aleksandra Vucica po ko zna koji put i sve teže napadaju oni za koje vise ni porodica ne glasa. Ljudi koji se razumeju samo u pljacku, mrznju i nasilje su jos jednom polakazali da im nista nije sveto osim evra i dolara.

Ove monstruozne napade na porodicu predsednika Srbije ne mozemo podvoditi samo pod mrznju tajkunsko lopovskog saveza koja je ocigledna, vec je jasno da je ovo deo šireg plana za obračun sa Aleksandom Vučićem iza kog stoje veoma opasni nalogodavci. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Monstruoznim napadima na porodicu Vučić tajkunsko lopovska druzina je poslala jasnu poruku da nece birati sredstva u obračunu sa Aleksandrom Vucicem. Na sve su spremni osim na izbore jer pred narod vise ne smeju stati imenom i prezimenom.

Uvek ce ih pobediti slozna i pristojna Srbija kao sto je slozna i pristojna porodica Aleksandra Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Janjušević: Tajkunska družina je na sve spremna osim na izbore

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2019

Narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS-a Krsto Janjušević, povodom intenzivnih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića oglasio se saopštenjem za javnost Narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS-a Krsto Janjušević, povodom intenzivnih napada na porodicu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.