Navijaci Velsa dali krv za tesko ranjenog Grobara Zbog ovog poteza zasluzuju vecno postovanje cele Srbije

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijaci Velsa dali krv za tesko ranjenog Grobara Zbog ovog poteza zasluzuju vecno postovanje cele Srbije

Fantastičan gest pristalica Velsa, koji su doputovali u Beograd na utakmicu

Navijači Velsa su uoči utakmice sa Srbijom napravili nekoliko gestova zbog kojih će sasvim sigurno zaslužiti poštovanje srpskih navijača i stanovnika naše zemlje za sva vremena.

Naime, oko 30 navijača Velsa odlučilo je da da krv za teško ranjenog navijača Partizan Demira J. (19), koji je upucan u sukobu Delija i Grobara pre nekoliko noći na Novom Beogradu.

Osim toga, od >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << 15 sati u Kulturnom centru Grad Velšani prikupljaju pomoć za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Kako navodi B92, kada je trebalo da Srbija i Crna Gora 2003. godine igraju meč protiv Velsa, koji je otkazan zbog ubistva Zorana Ðindića, Velšani su i pored toga došli u Beograd zato što su imali previše humanitarne pomoći koja nije mogla da čeka.

Srbija i Vels od 20:45 na stadionu “Rajko Mitić” igraju meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.