Navaljnog niko ne želi da sahrani? Zabranili su pogrebnmim službama...

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 16:07

Navaljnog niko ne želi da sahrani? "Zabranili su pogrebnmim službama..."

Nekoliko pogrebnih agencija u Rusiji odbilo je da sahrani Alekseja Navaljnog, što je izazvalo probleme porodici preminulog ruskog opozicionara.

Pogrebne kuće su odbile da budu domaćini sahrane Alekseja Navaljnog, rekla je portparolka kritičara Kremlja.

Tim Navaljnog je dosta vremena tražio gde da organizuje sahranu, a kako je navedeno, "pozvao je veliki broj privatnih i javnih pogrebnih agencija, komemorativnih lokacija i sala za sahranu."

"Na nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestima kažu da im je prostor zauzet, dok drugi odbijaju da pomenu Navaljnijevo ime," navela je portparolka Kira Jarmiš u objavi na društvenoj mreži Iks, dodajući da " su im a jednom mestu rekli da je pogrebnim službama zabranjeno da rade sa njima".

"Posle celodnevne potrage, još uvek nismo pronašli oproštajnu salu," rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navaljnog niko ne želi da sahrani?

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2024

MOSKVA - Nekoliko pogrebnih agencija u Rusiji odbilo je da sahrani Alekseja Navaljnog, što je izazvalo probleme porodici preminulog ruskog opozicionara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.